قبل از خرید راهنمای خرید را حتما مطالعه کنید اگر بعد از پرداخت نتوانید فایل را دانلود نمایید پیامک دهید 09036301645

نظرسنجی سایت

آمار سایت

نظرسنجی سایت

به دنبال چه مطلبی وارد سایت شدید ؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 582
  • بازدید دیروز : 336
  • بازدید کل : 3159335

دانلود مقاله اثر دمای ورودی بر خواص فیزیکوشیمیای پودر jamun به اسپری خشک(پاورپوینت)


دانلود مقاله اثر دمای ورودی بر خواص فیزیکوشیمیای پودر jamun به اسپری خشک(پاورپوینت)

عنوان فایل : اثر دمای ورودی بر خواص فیزیکوشیمیای پودر jamunبه اسپری خشک

 نوع فایل : پاورپوینت

شرح مختصر :  

هدف از پژوهش موجود به منظور بررسی اثر دمای ورودی بر خواص فیزیکو شیمیایی اسپری خشک شده پودر آب میوه ژامون است.دمای ورودی متنوع از 140 تا 160 درجه سانتی گراد است از آن جایی که دیگر پارامترها مانند دمای خروجی (80درجه سانتی گراد)،غلظت مالتودکسترین(25%)،سرعت جریان مواد(10 میلی لیتردقیقه) ثابت نگه داشته میشوند. 

رطوبت،فعالیت آب، مقدار چگالی،حلالیت،رطوبت پسند،رنگ،پودر مورفولوژی،اندازه ذرات و دمای انتقال شیشه ای برای پودر نمونه مورد بررسی قرار گرفت. افزایش دمای ورودی زیاد منجر به تشکیل ذرات بزرگتر میشود.

پودر نمونه مقدار آب را در زیر 3% نشان داد که این برای پایداری پودر خوب است.رنگ پودر آب میوه ژامون به طور کلی توسط دمای ورودی تحت تاثیر قرار گرفت ،منجر به تشکیل پودری که به طور قابل توجهی روشنتر و کمتر بنفش شد.دمای انتقال شیشه ای در محدوده 55.85تا 71.78 درجه سانتی گراد است.

فهرست :  

مقدمه 

پارامترهای اثر گذار بر خواص فیزیکو شیمیایی پودر آب میوه ژامون 

دمای ورودی وخروجی 

سرعت جریان مواد 

خصوصیات میوه ژامون 

پودر اسپری آب میوه ژامون

مواد و روشها 

آماده سازی نمونه  

فرایند خشک کردن 

دستگاه اسپری خشک کن پایلوت

تجزیه و تحلیل پودر

فرمول عملکرد محصول  

مقدار رطوبت 

فعالیت آب 

مجموع اسیدیته 

تیرگی پودر 

حجم و چگالی جاری شدن

 فرمول چگالی ذرات 

فرمول تخلخل و سیالیت وشاخص کاری 

همچسبی(نسبت hausner)

توانایی رطوبی شدن

قابلیت حل- حلالیت

فرمول پراکندگی   

شاخص حلالیت در آب و شاخص جذب آب

رنگ پودر آب میوه ژامون  

رطوبت پسندی

توزیع اندازه ذرات  

دمای انتقال شیشه ای  (Tg)

میکروسکوپ الکترونی پویشی 

تحلیل آماری spss 

نتایج و بحث  

ترکیب آب میوه ژامون  

فرایند خشک کردن اسپری

تجزیه و تحلیل پودر  

سیالیت (شاخص کار و انسجام) نسبت hausner  

ترشوندگی و پراکندگی

 شاخص حلالیت در آب (WSI) و شاخص جذب آب (WAI)

اندازه توزیع ذرات  

نتیجه گیری

عکس هایی از متن :

 

Jamun fruit juice powder, Maltodextrin, Spray drying, Syzygium cumini،Inlet temperature , Jamun fruit juice powder, Maltodextrin , Spray drying , Inlet temperature،  دمای ورودی , Jamun به پودر آب میوه , مالتودکسترین , اسپری خشک کردن , دمای ورودی, پودر آب میوه Jamun به , مالتودکسترین, اسپری خشک کردن, cumini Syzygium،


مبلغ قابل پرداخت 5,200 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۱ فروردین ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 1405

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

جزوه حسابداری مالی دکتر تاری وردی

جزوه حسابداری مالیدکتر تاری وردی ...

دانلود جزوه آموزشی حسابداری موجودی کالا

اسلاید آموزشی حسابداري‌‌موجودي‌هاي‌کالامطابق‌با‌استاندارد‌حسابداري‌شماره‌8تهیه کننده : دکتر ابراهیم‌نوروزبیگی ۶۴ صفحه ...

دانلود مقاله درمورد اینترنت موبایل(pdf)

عنوان مقاله : اینترنت موبایل قالب بندی : PDF صفحات: شرح مختصر : در تئوري بايد بتواند سرعت انتقال اطلاعات را بالاي 115 کيلوبيت در ثانيه برساند، در حالي که در عمل اين سرعت به 40 کيلوبيت در ثانيه مي‌رسد حال آنکه سرعت ارتباط در دستگاه‌هاي متفاوت GPRSبه مراتب با يکديگر فرق مي‌کنند ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما